Categorie Meer games

virtuele werelden

Red Light Center mag dan één van de populairste games for adults zijn, het is uiteraard niet de enige optie. We reviewen regelmatig andere games, bookmark deze pagina voor updates!

Lees onze andere reviews hier:

Life Selector Game – review

life selector review

Life Selector is een interactief pornospel. Het concept bestaat uit live action video met echte modellen, maar met een twist: JIJ beslist wat er gebeurt. Dit rollenspel element maakt Life Selector nu nét zo innovatief en meeslepend: jij maakt deel…

3DXchat – onze review

3dxchat

3DXChat, een online multiplayer 3D-datinggame en community, is een van de meest prominente virtuele werelden voor volwassenen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Lees onze review en maak kennis met 3DXChat, in 2012 gecreëerd door de ontwikkelaar SexGameDevil.

 

meer games

 

Red Light Center is een van de grootste en meest bezochte virtuele werelden voor volwassenen.

Maar uiteraard heeft niet iedereen dezelfde smaak! Gelukkig zijn er veel alternatieven voor spelers die op zoek zijn naar een adult MMO of zelfs een eenvoudig 3D single-player seksspel.

Het is niet altijd makkelijk om een eerlijke review te vinden op het internet, aangezien veel review sites commissies verdienen met het doorsturen van bezoekers, en dus steeds het best verkopende spel aanprijzen. Deze sites geven ook vaak elke game of software een goede recensie, ook al zijn deze niet altijd van dezelfde kwaliteit. Ook zijn de recensies vaak erg kort door de bocht,  en geven ze weinig tot geen echte informatie over het spel zelf.

Het beste wat je kan doen, is proberen een eerlijke beoordelingssite te vinden waar zowel de pros als de cons van een bepaald spel besproken worden. Soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Dat gezegd zijnde: ook op deze website kan je vanaf heden naast Red Light Center ook reviews vinden van andere games voor volwassenen!