3DXchat – onze review

3DXChat, een online multiplayer 3D-datinggame en community, is een van de meest prominente virtuele werelden voor volwassenen die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Lees onze review en maak kennis met 3DXChat, in 2012 gecreëerd door de ontwikkelaar SexGameDevil.

3dxchat

3DXChat – eerste indrukken

Je krijgt nooit een tweede kans om een ​​goede eerste indruk te maken – dat geldt voor een game net zo goed als voor al de rest. Mijn eerste stappen in 3DXChat bleken interessant genoeg om door te gaan om te zien wat de game nog meer te bieden heeft.

Allereerst, de setting! In deze online wereld kun je kiezen uit verschillende soorten locaties om de avatars van andere spelers te ontmoeten. Deze variëren van stranden en luxe jachten tot nachtclubs en bars. Ik speelde het spel op de hoogste grafische instellingen, en zowel de avatars als de omgeving waren aangenaam weergegeven en aantrekkelijk om naar te kijken. Ik was ook positief verrast door de watereffecten, die in dit soort virtuele werelden vaak een zwak punt zijn.

3dxchat water

Een avatar maken

In vergelijking met andere virtuele werelden zien de 3DXChat-avatars er eigenlijk best goed uit. Het maandelijkse abonnement lijkt alle mogelijke opties voor kleding, haar, lichaamsvormen en accessoires meteen te bevatten, dus geen verdere in-game aankopen of later moeten grinden om alles te unlocken.

3dxchat avatar

Dus, hoe speel je dit?

Nadat je je avatar hebt gemaakt, kun je  best wat tijd besteden aan het bijwerken van je profiel. Een goed uitgewerkt profiel trekt sneller de aandacht van andere spelers. Je wilt tenslotte niet altijd de eerste zet moeten doen!

Nu ben je klaar om je eerste verkennende stapjes in deze virtuele wereld te zetten. Het doel is om te socializen met de avatars van andere mensen. Dit kan openbaar of via privéberichten. Je kunt iemand ook gewoon een rechtstreeks verzoek sturen om hem of haar toe te voegen als seksuele partner.

Om 3DXChat te kunnen spelen heb je een actief abonnement nodig. Dit is maandelijks betaalbaar en op elk moment opzegbaar.

Als je geïnteresseerd bent om eens te proberen, kan je dat hier doen: https://www.3dxchatworld.com/

Virtual reality-integratie

3DXChat is volledig compatibel met Oculus Rift, dus je kunt een VR-headset gebruiken om de game te spelen. Het ondersteunt ook interactieve seksspeeltjes, waaronder de Vstroker Fleshlight en alle interactieve seksspeeltjes van Lovense.

Internationaal publiek

Bovendien is 3DXChat een super internationaal spel. Je kan er spelers van alle landen ter wereld leren kennen!

Versies in andere talen vind je hier:

  1. Voor de Engelse versie: https://www.3dxchatgame.com/
  2. Voor de Spaanse versie: https://www.3dxchatgame.net/
  3. Links naar de Franse en Duitse versies volgen binnenkort.

Pros en Cons van 3DXChat

Pluspunten

  • De graphics zijn geweldig voor het genre
  • De communicatie met andere spelers verloopt soepel, zowel in groep als één-op-één
  • Compatibiliteit met VR en seksspeeltjes

Minpunten

  • Geen gratis versie, enkel op abonnementsbasis
  • Alleen voor Windows-pc’s

Zin om 3DXChat uit te proberen?

Als je 3DXChat eens wilt proberen, kan je het spel hier vinden.

3dxchat banner

Externe referenties

https://www.3dxchatgame.com/
https://3dxchat.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *