VR compatibel

Zin om je nieuwe VR bril te gebruiken in RLC? Je bent aan het juiste adres…

De nieuwe versie van RLC – namelijk Red Light Center 2, is compleet met RLCvr, waardoor je de wereld van RLC voor de eerste keer in Virtual Reality kan ervaren!

Je zal alle locaties, mensen, feestjes en events in volledig interactieve VR kunnen ervaren, wat nog een extra dimensie zal geven aan het spel! Bezoek de virtual reality Gentleman’s Club, met gogo dansers en strippers, of de VR bioscoop waar je Virtual Reality films kan kijken samen met andere RLC leden.

Red Light Center evolueert mee met de spannende wereld van VR technologie, om je de best mogelijke online ervaring voor volwassenen te brengen.

Op zoek naar andere VR compatibele games?

Ben je op zoek naar andere VR compatibele games voor volwassenen? Er zijn naast RLC nog tal van adult games en virtuele werelden, waarvan ook velen VR-ready zijn.

3DXChat

Een voorbeeld van zo’n game is 3DXChat. In deze virtuele wereld kan je volop gebruik maken van VR en Fleshlight ondersteuning. Voor meer informatie en een volledige review verwijzen we graag door naar deze website: https://www.3dxchatgame.com/.

Edit 24/11/2021: sinds kort prijkt ook op onze website een full review van 3DXChat, die kan je hier lezen.

Life Selector

We voegen deze toe voor het geval ‘wishful thinking’ ergens voor telt! Sorry dat ik jullie moet teleurstellen, maar Life Selector heeft (nog) geen VR-modus. Maar het concept en de cast zijn zo geweldig dat ik blijf hopen op VR-ondersteuning voor deze game! Ontdek er hier meer over: https://www.lifeselectorgame.com/

We hopen dat het binnenkort op onze weg komt! In de tussentijd kun je onze volledige recensie hier lezen: https://www.rlcworld.com/meer-games/life-selector-game-review/

vr compatibel